Tercera edició de Tips digitals, un programa amb converses sobre tecnologia, novetats, notícies i consells sobre aplicacions que podem utilitzar en el nostre dia a dia, per acostar-nos la tecnologia. Una conversa amena i reflexiva per entendre la tecnologia i conèixer com la podem utiltizar i aplicar en el nostre dia a dia.

PUBLICITAT

En el programa d’avui, establim una conversa d’actualitat del que s’ha dit i es diu sobre Phishing. Es tracta d’un concepte que avui en dia un tema d’actualitat perquè gairebé tothom ha rebut algun intent de suplantació d’identitat per tractar de robar-nos les dades.

Hem vist molts casos últimament per això en aquesta conversa tractarem de resoldre preguntes com les següents: Què és?com podem detectar-lo? Quines mesures de prevenció podem prendre per no caure-hi?

PUBLICITAT