Un any més, i per 19a vegada consecutiva, torna “L’encistella per la Marató” al pavelló Joana Ballart. La Comissió Social del Club Bàsquet Valls organitza de nou aquesta tradicional jornada basquetbolística, amb la intenció d’ajudar a conscienciar la població sobre la necessitat de donar suport a la investigació mèdica.

PUBLICITAT

Enguany, “L’encistella per La Marató” se celebrarà el 16 de desembre. Durant tot el dia es farà botar la pilota solidària damunt del parquet del pavelló Joana Ballart. Col·laborar-hi és molt fàcil, només cal formar un equip de com a mínim cinc persones: familiars, amics, entitats, associacions, empreses (no importa si és masculí, femení o mixt, ni tampoc el nivell, perquè el que realment importa és passar-ho bé).

Cal inscriure l’equip prèviament abans del diumenge 10 de desembre. La inscripció es fa mitjançant el formulari que el CB Valls posa a l’abast de tothom a les xarxes socials i a la seva web. També es pot demanar el formulari enviant un correu electrònic a cbvalls@cbvalls.com. Per poder participar a l’Encistella del CB Valls cal aportar un donatiu de cinc euros que es destinaran íntegrament a la investigació mèdica.

Aquest 2023 La Marató de TV3 està dedicada a la investigació de les malalties sexuals i reproductives. Cal recordar que el CB Valls és una de les entitats esportives catalanes que més recursos aporta cada any a La Marató. L’any passat el club de bàsquet vallenc va recaptar 10.498 euros. En total, el CB Valls, gràcies a la solidaritat de vallencs i comarcans, ja ha aportat un total de 254.811 euros a la investigació de diverses malalties. El pròxim 16 de desembre, Valls i l’Alt Camp tenen l’oportunitat de continuar demostrant, de la mà del CB Valls, la seva inqüestionable solidaritat i compromís amb les causes socials.

PUBLICITAT