Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 4 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dissabte es va celebrar l’acte de bateig de la plaça del Museu Casteller amb el nom de Pere Català i Roca.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; el director del Museu de Valls, Jordi París; i el fill de Pere Català i Roca, Rafael Català Dalmau, a més dels Xiquets de Valls.

Després de la descoberta de la placa, Vella i Joves van enlairar un pilar de 5.

Sense abandonar la plaça del Museu Casteller, dir-vos que aquest cap de setmana aquest indret va acollir una de les darreres activitats de la Setmana de les Capacitats. Divendres a la tarda, va tenir lloc la lectura del manifest per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Amb motiu d’aquesta jornada, durant tota la tarda es va celebrar la Festa de les Capacitats amb música, dansa i tallers.

D’altra banda, diumenge al matí, va tenir lloc la celebració del Torneig de Bàsquet Inclusiu organitzat per la Fundació Ginac, l’Inclubàsquet i el Club Bàsquet Valls.

L’esdeveniment va comptar amb la participació del Club Esportiu Alba Reus, l’Associació Bàsquet Vendrell,  l’Associació Deportiva Torreforta, el Club Esportiu Solc, el Club Esportiu Ribas i el Club Bàsquet Valls.

En l’àmbit de sostenibilitat, us recordem que fins el 15 de desembre trobareu diversos punts de la campanya #MésOrgànica. Aquesta setmana el dia 4 hi haurà atenció a la plaça de la Font de la Manxa i carretera de Montblanc; el dia 5 a l’aparcament de l’Escorxador i carrer Abat Llort; i el dia 7 al camí del Bosc i Portal Nou.

Temps per als esports. La Unió Esportiva Valls va guanyar aquest dissabte al líder destacat de la categoria, al Sabadell B, que arribava al xoc amb cinc victòries consecutives. Ho ha aconseguit, com no podia ser d’altra manera, al Vilar. I gràcies a un gol de Sergi Folch, el màxim golejador vallenc amb sis dianes, al minut 20 de partit. El duel es va posar molt de cara quan, a falta de més de mitja hora pel final, l’àrbitre va expulsar  per doble groga a un futbolista visitant.

Tot i això, els arlequinats van intentar i van tenir opcions d’empatar, però els de Manel Cazorla van resistir. Els de l’Alt Camp se situen segons després de la derrota aquest diumenge de l’Europa B. I segellen un inici de lliga somiat, sobretot a casa, on el Valls ha guanyat tots els partits, els sis, que hi ha jugat fins ara.

A la lliga EBA de bàsquet, també bones notícies pel Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó després de superar, dissabte a la tarda, l’UTEBO per 76 a 79.

Després d’aquest triomf, els de Víctor Neila segueixen tercers amb 7 victòries i 3 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà!

PUBLICITAT