Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 7 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Adif destina una inversió de 9,2 milions euros a actuacions que incrementaran la capacitat del trànsit en la línia Barcelona-Valls-Lleida, en el marc del pla Transformem Rodalies.

En el tram Valls-Salomó (Tarragona) instal·larà nous sistemes de gestió de trànsit (control, comandament i senyalització), comunicacions i seguretat per posar en servei el Bloqueig Automàtic en la Via Única (BAU). Aquest sistema de seguretat permet la successió de trens entre estacions amb la implantació de senyals intermedis. A més, es contemplen actuacions de subministrament d’energia, telecomunicacions i obra civil.

El nou equipament dotarà al trajecte de més capacitat davant del previsible increment de trànsit a curt termini, derivat, entre altres factors, de les obres que s’executen al Corredor Mediterrani, que plantegen la necessitat de derivar circulacions per aquesta línia d’ample convencional, per la qual circulen trens de Rodalies i mercaderies.

Al costat de l’augment de la capacitat, s’optimitzaran els paràmetres d’eficiència, disponibilitat i eficàcia de l’explotació ferroviària.

La implantació del BAU serà realitzada per Alstom Movilidad.

Més qüestions. El Comerç de Valls dona la benvinguda a la campanya de Nadal i Reis amb diferents propostes de dinamització a tota la ciutat

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls ha engegat aquest mes de desembre una nova proposta destinada a embellir i vestir la ciutat de Nadal amb el propòsit de millorar l’experiència de compra.

D’altra banda, la Cambra de Comerç i la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament, posen en marxa una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024.

Finalment, la Unió de Botiguers realitza enguany, el sorteig d’una macrocistella amb productes dels comerços vallencs, amb l’objectiu també de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

Temps per als esports. El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó té partit de Lliga EBA aquest dissabte, a partir de les 17 hores, al pavelló Joana Ballart, davant l’Andratx, setè classificat amb 5 victòries i 5 derrotes.

Després de vèncer la setmana passada a la pista de l’UTEBO de Saragossa, els de Víctor Neila volen acomiadar l’any a casa amb un triomf que els mantingui als primers llocs de la taula classificatòria.

Actualment els blancs-i-vermells ocupen el tercer lloc de la classificació amb 7 victòries i 3 derrotes. El liderat de la competició és pel Sol Gironès Bisbal Bàsquet amb un ple de 10 victòries. Pel que fa el Mollet és segon amb 9 victòries i 1 derrota.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i que gaudeixin dels dies festius. Ens retrobem dilluns!

PUBLICITAT