A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls té descans aquest cap de setmana a causa del pont de la Puríssima. Tot i això, la direcció esportiva ha validat una nova incorporació.

PUBLICITAT

Es tracta d’Alberto Rabassó,  futbolista que al principi de la temporada 2022-2023 ja va ser fitxat, però va haver d’abandonar el club per uns temes laborals que el van portar residir al Principat d’Andorra.

L’extrem, de 25 anys, sorgit del planter del Nàstic ha passat pel València Mestalla, el Catllar i l’Ascó. En la seva experiència al futbol andorrà, ha lluït les samarretes de l’Ordino, l’Atlètic Club Escaldes i el Pas de la Casa. El tècnic dels de l’Alt Camp, Manel Cazorla, destaca que el nou fitxatge compleix amb tots els requisits per fer la plantilla encara més competitiva.

Alberto Rabassó podria disposar d’uns minuts al terreny de joc en el proper compromís previst per diumenge 17 de desembre, a les 12.30 hores, al camp del Sants.

PUBLICITAT