Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 14 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls demana que en l’acord anunciat sobre el traspàs de rodalies des de l’Estat a la Generalitat s’hi inclogui també Valls, l’Alt Camp i la línia R13, entre Lleida i Barcelona Estació de França, operada actualment per Renfe. Aquesta línia hauria de passar a formar part de rodalies de la Generalitat de Catalunya, en els seus Serveis Regionals.

Actualment, la connexió ferroviària entre l’Alt Camp i Barcelona és precària i amb falta de freqüència. El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira demana una optimització de la freqüència ferroviària a l’estat per tal que la línia R13 entri a formar part de rodalies i unes freqüències de trens més dignes que les actuals

El fet que l’acord anunciat no inclogui la incorporació de l’R13 a rodalies, suposa una discriminació al territori que no forma part de l’Àrea Metropolitana. Catalunya és més que l’entorn de rodalies. Aquest fet és una demostració més del dèficit d’infraestructures que té la demarcació de Tarragona.

Des de la Cambra, amb una visió més global de país, també reclamen que la gestió de rodalies fa temps que representa un greuge comparatiu pel teixit empresarial i social i els fa perdre competitivitat a causa de les avaries i retards que pateixen les persones treballadores.

La Fàbrica de les Il·lusions aterra un cop més a Valls per les festes de Nadal a la sala de la Cooperativa Agrícola.  Es podrà visitar els dies 2, 3 i 4 de gener.

En aquest espai, els infants podran descobrir com l’Estel i el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les cartes a l’Oficina Central de correus i alhora transformen les il·lusions en regals.

L’espectacle, dirigit un any més per Raül Molina, comptarà amb un nou espai de l’imaginari nadalenc dedicat al carbó.

Sense deixar de banda l’àrea d’Acció Cívica, us recordem que cada divendres, de 10 a 14 hores, el Centre Cívic de Valls ofereix un punt d’atenció digital gratuït.

Les persones interessades han de demanar cita prèvia al 977609849, 630475980 o al correu electrònic centrecivic@valls.cat

I en esports, el Club Bàsquet Valls DIC de la Copa Catalunya femenina s’acomiada de l’any aquest dissabte, a partir de les 19 hores, al pavelló Joana Ballart, davant el Sant Gervasi, líder de la competició amb 9 victòries i 1 derrota

Pel que fa les noies entrenades per Albert del Rey ocupen el penúltim lloc de la taula classificatòria amb 2 victòries i 8 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT