Valls ha commemorat el 50è aniversari de la posada en funcionament de la Residència Alt Camp, gestionada per la Fundació Vilaniu, que forma part del projecte del Pius Hospital.

PUBLICITAT

El conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, acompanyat per l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, van presidir divendres l’acte oficial d’aquesta efemèride, que va permetre homenatjar i destacar la gran tasca que les i els professionals han desenvolupat durant les cinc dècades d’història que han cuidat i atès a les noves àvies i avis.

Teresina Sans, la resident que porta més anys a la Residència Alt Camp amb tres dècades de convivència al centre, i Francisco Bofarull, el resident més gran, amb 99 anys d’edat, van protagonitzar la bufada de les espelmes més simbòlica acompanyats de la resta de residents.

PUBLICITAT