Foto: Districte Esportiu

A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va caure aquest diumenge al camp del Sants, el penúltim classificat i s’acomiada del 2023 amb un regust amarg.

Foto: Districte Esportiu
PUBLICITAT

Dos gols consecutius dels locals en el tram final de la primera meitat van condemnar els blancs-i-vermells, que van escurçar diferències a la represa amb un gol de falta de Joel Coch. A partir d’aquí,  tot i comptar amb algunes ocasions, el mur defensiu del Sants no va permetre que els de l’Alt Camp poguessin sortir, com a mínim, amb 1 punt del camp de l’Energia.

Al final del partit, malgrat tornar cap a Valls amb les mans buides, el tècnic, Manel Cazorla, va voler treure pit de tot el han aconseguit en aquestes tretze jornades de competició.

El triomf de l’Europa B davant el Palamós per 1 a 4 fa que els escapolats ocupin el segon lloc de la taula classificatòria amb 25 punts, a només un del Sabadell B, que segueix com a líder després de salvar 1 punt a casa contra la Guineueta.

Quant al UE Valls, amb 7 victòries, 2 empats i 4 derrotes, baixa fins a la tercera posició amb 23 punts, els mateixos que el Lloret que ha escalat fins a la quarta després de vèncer 1 a 2 al camp del Figueres.

PUBLICITAT