El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó ha acomiadat l’any 2023 del grup C-A de la Lliga EBA amb un triomf treballat (87-92) a la pista del Salt, el qual no s’ha decidit fins a la segona pròrroga.

PUBLICITAT

El matx entre gironins i vallencs va tenir dos primers períodes igualats amb un conjunt local que semblava voler prendre la iniciativa després de col·locar-se amb un parcial de 43-34 abans del descans. A la represa, els blancs-i-vermells van disposar d’un marge de millora i van forçar la pròrroga després d’imposar-se 12-34 a l’últim quart.

El temps extra va ser d’allò més intens amb una primera pròrroga d’empat a 10, mentre que a la segona de 3 a 8 va donar als de l’Alt Camp la victòria desitjada.

Al final del partit, el tècnic del CB Valls, Víctor Neila, va destacar l’exigència d’un rival que no semblava de la part baixa.

El CB Valls tanca el 2023 en tercera posició de la taula classificatòria amb 9 victòries i 3 derrotes. El primer examen del 2024 serà el 7 de gener davant del Mollet, segon classificat – amb un partit menys – amb 10 victòries i 1 derrota.

PUBLICITAT