53 expositors s’han aplegat aquest cap de setmana a Valls en el tradicional Mercat de Nadal i Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Es tracta de l’única fira d’aviram del Camp de Tarragona amb una variada oferta de capons, galls dindis, pollastres, oques i ànecs, criats de manera casolana. D’altra banda, es van poder trobar diferents productes artesanals de cara a Nadal, Cap d’Any i Reis. El president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira, destaca que la plaça del Pati s’ha convertit en l’epicentre del mercat.

A més, coincidint amb el Mercat de Nadal, dissabte 16, la plaça Pere Català i Roca, a l’entorn del Museu Casteller de Catalunya, va acollir el Mercat d’Art Jove de Nadal amb la participació de 22 paradistes.

PUBLICITAT