Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 21 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Ajuntament de Valls, a través de la regidoria de Comerç, ha obert les convocatòries d’ajuts destinats al comerç i sector empresarial del Centre Històric. El termini per presentar sol·licituds és fins el 15 de gener.

La primera convocatòria inclou la línia de subvencions per al lloguer en la implantació de noves empreses al Centre Històric. Els ajuts poden ser d’un màxim de 1.000 euros.

Pel que fa a les subvencions de suport a l’activitat empresarial i comercial poden ser fins a 1.200 euros. De cara a la valoració de les sol·licituds caldrà haver realitzat una inversió total major o igual a 6.000 euros.

El Museu Casteller de Catalunya de Valls se suma a les festes de Nadal i a la cloenda del 2023 amb tallers i activitats per a tota la família.

Les activitats centrals es desenvoluparan del 27 al 31 de desembre a l’entorn del Museu Casteller, llocs com la plaça Pere Català Roca o l’espai educatiu casteller del mateix equipament que va obrir portes el passat 8 de setembre.

Tots els infants podran participar en tallers de maquillatge i reciclart i al puck cinema caravana. A més hi haurà en funcionament un servei de ludoteca, del 23 de desembre al 7 de gener, entre les 11..30 i les 17 hores.

La Fàbrica de les Il·lusions aterra un cop més a Valls per les festes de Nadal a la sala de la Cooperativa Agrícola.  Es podrà visitar els dies 2, 3 i 4 de gener.

En aquest espai, els infants podran descobrir com l’Estel i el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les cartes a l’Oficina Central de correus i alhora transformen les il·lusions en regals.

L’espectacle, dirigit un any més per Raül Molina, comptarà amb un nou espai de l’imaginari nadalenc dedicat al carbó.

En aquestes festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, aprofitem per conscienciar a tothom que cal reciclar. La campanya Més Orgànica posa a disposició a la ciutadania el cubell per a la matèria orgànica i separar bé totes les restes. Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.valls.cat/organica

Deixem constància d’una acció de la regidoria d’Acció Cívica i Joventut. Si tens entre 12 i 30 anys pots demanar el Carnet Jove Digital de Valls.

Una eina en què pots aconseguir avantatges en serveis municipals, estalvi amb un gran número de descomptes en els comerços de Valls i gaudir de totes les facilitats del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

I en esports, aquest dijous, a partir de les 19.45 hores, hi ha futbol a l’estadi del Vilar. La Unió Esportiva Valls disputa un partit amistós de Nadal davant el Vila-seca CF de Segona Catalana.

Els de Manel Cazorla volen treure’s l’espina de la derrota de diumenge passat al camp del Sants i preparar-se bé pel primer partit del 2024 de la Lliga Elit, previst per diumenge 14 de gener, al camp del Viladecans.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà!

PUBLICITAT