Després de l’èxit aconseguit amb els campus temàtics oferts a l’Estiu Actiu Jove al llarg del mes de juliol, el servei municipal de Joventut, VallsJove, ofereix un campus de Nadal els dies 27, 28 i 29 de desembre.

PUBLICITAT

La pretensió d’aquesta iniciativa és proporcionar una nova alternativa de lleure i oci i, generar espais de trobada i de participació pels i les joves de la ciutat.

El campus inclou quatre tallers diferents: de costura, de cuina, de ceràmica i de dibuix manga. La regidoria ha buscat un equip de formadors locals amb la voluntat de posar en valor el potencial artístic i creatiu de la ciutat. 

Les activitats i tallers programats han tingut molt bona acollida entre el públic i alguns d’ells ja s’han omplert amb molt pocs dies. No obstant això, els i les joves interessades poden contactar amb VallsJove per a informar-se prèviament de si queden places disponibles en les activitats d’interès.

PUBLICITAT