Ja es coneix la data de la 17a Nit de Castells. Es farà el proper 27 de gener al Centre Cultural Municipal de Valls

PUBLICITAT

L’organització ja ha iniciat el compte enrere en els preparatius i està treballant en un format d’acte que prioritzarà l’escenificació televisiva.

L’edició del 2024  té previst lliurar 11 premis, atorgats per set jurats diferents, amb l’objectiu de tenir una visió plural i polièdrica del món casteller. Els principals protagonistes de la gala del 2023 van ser el casteller reusenc Quim Vilafranca, la TAP, els Castellers de Vilafranca, els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de Mollet.

A més del lliurement de premis i distincions, la Nit de Castells 2024, serà el punt de trobada social del món casteller. Representants de colles, organismes, institucions i altres agents vinculats a aquest àmbit participaran en un acte, que premia els millors moments de l’any anterior i, alhora, saluda la nova temporada.

L’acte serà retransmès en directe per les televisions adherides a La Xarxa.

PUBLICITAT