La CUP de Valls ha realitzat aquest dimecres la tradicional roda de premsa on ha recitat la seva carta a Ses Majestats els Reixos d’Orient. Els seus dos regidors han fet un repàs als diferents projectes de ciutat, els quals els agradaria que avancessin en aquest 2024.

PUBLICITAT

Entre les propostes, els anticapitalistes han demanat aprovar uns nous pressupostos en el temps que toca, el traspàs del Pius Hospital a la Generalitat o la revitalització del Centre Històric. Escoltem la regidora, Mariona Montalà.

Des de la CUP també han fet constar a la carta l’obertura de la Biblioteca Carles Cardó durant les vacances escolars, el retorn de la bonificació de l’IBI per la instal·lació de les plaques solars, unes millors condicions laborals dels treballadors municipals i l’entrada gratuïta al Museu Casteller per a tots els vallencs i les vallenques

PUBLICITAT