L’Emissari Reial i la seva comitiva han arribat a Valls aquest dijous per recollir les cartes de tots els nens i les nenes, amb els seus desitjos per Ses Majestats els Reis d’Orient.

PUBLICITAT

L’emplaçament d’enguany ha estat la placeta de davant de l’Església de Sant Joan. L’horari de recollida és de les 11 a les 20.30 hores.

Ja el 5 de gener, vigília de Reis, l’activitat començarà, a les 10.30 hores, amb la rebuda de Melcior, Gaspar i Baltasar, a l’Ajuntament, per l’alcaldessa, Dolors Farré, qui els farà el lliurament del pa i la sal en senyal d’hospitalitat.

Mitja hora després i fins a les 14 hores, l’exterior de la Sala Kursaal tornarà a ser l’escenari del Campament Reial.

A la tarda, a partir de les 18.30 hores, la plaça de l’Estació serà el punt de sortida de la Cavalcada de Reis. Al llarg del recorregut, els tres mags adoraran el Nen Jesús a la parròquia de Sant Joan i rebran les claus de la ciutat a la plaça del Pati.

PUBLICITAT