El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó de la Lliga EBA ha començat el 2024 amb un somriure. Els blancs-i-vermells es van imposar a casa contra el Mollet en un partit trepidant i que no es va decidir fins a la pròrroga.

PUBLICITAT

El matx entre vallencs i molletans va ser d’allò més disputat. Els dos primers períodes se’ls van emportar els visitants que van marxar al descans amb 32-36.

A la represa, el CB Valls –molt encertat des de la línia exterior – va aconseguir posar-se per davant en el marcador. Tot i l’avantatge, uns quatre últims minuts de creixement del Mollet va fer que s’arribés a la pròrroga. Ja al temps extra, els locals van estar lúcids en defensa, fet que els va donar l’embranzida per apuntar-se victòria final per 76 a 72.

Al final del partit, el tècnic dels de la capital de l’Alt Camp, Víctor Neila, es va mostrar satisfet de l’esforç que van mostrar els seus homes a la pista.

Després d’aquest triomf, el CB Valls es planta a la segona posició de la lliga amb 10 victòries i 1 derrota. El proper compromís, primer de la segona volta, tindrà lloc dissabte, a les 18 hores, al pavelló Joana Ballart, contra el Quart, penúltim classificat.

PUBLICITAT