La Unió Esportiva Valls ha començat el 2024 amb la baixa de Brian Piñero, futbolista que va aterrar al club l’estiu passat procedent del Remolins Bitem de Segona Catalana.

PUBLICITAT

Piñero, que ocupava la posició de central esquerrà, se’n va de la plantilla blanc-i-vermella havent disputat només quatre partits per culpa de la lesió al genoll que l’ha hipotecat en els darrers mesos.

Un cop donada aquesta baixa, la direcció esportiva del club de la capital de l’Alt Camp inspecciona el mercat d’hivern amb la voluntat de trobar algun reforç que ajudi a l’equip en l’aspecte ofensiu d’aquí al final de la Lliga Elit.

Ja aquest cap de setmana la UE Valls reprèn la competició oficial després de les vacances de Nadal.  Aquest diumenge, a les 17 hores, disputarà el primer partit de l’any al camp del Viladecans, onzè classificat.

L’objectiu dels de Manel Cazorla és treure’s el mal regust de la derrota al camp del Sants del passat 17 de desembre i sumar els tres punts per consolidar-se en les posicions de play off a 3a RFEF.

PUBLICITAT