Albert Martín guanya la quarta etapa del rally Dakar disputada aquest dimarts 9 de gener en la categoria Original by Motul. En aquesta categoria participen els pilots de motos que van sense mecànic i s’han d’encarregar ells mateixos del manteniment del vehicle.

PUBLICITAT

El vallenc fins ara havia mantingut un bon ritme dins de la seva categoria, amb dos tercers llocs i un quart en les darreres tres etapes. No obstant això, en aquesta quarta etapa, de 332 quilòmetres, ha aconseguit quedar per davant de tots els seus rivals amb un temps de 3 hores, 39 minuts i 51 segons.

D’aquesta manera continua tercer en la general, però a tan sols cinc minuts del segon classificat, Jerome Martiny i a mitja hora del líder, Tobias Ebster, que avui ha estat penalitzat amb 54 minuts. Pel que fa a la general completa de motos, ocupa una meritòria 37a posició.

PUBLICITAT