Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 10 de gener.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu amb l’èxit de les representacions dels Pastorets Principals de Valls d’aquest Nadal. S’ha penjat el cartell complet d’entrades. 1859 espectadors han gaudit de l’espectacle, fet que significa un nou rècord de públic.

El GTP va programar una funció matinal degut a la bona acollida en la venda d’entrades. Novetats tècniques, de vestuari i algunes altres sorpreses han estat els protagonistes d’aquesta edició.

El mateix GTP fa una valoració molt positiva d’aquesta nova edició dels Pastorets, lamentant-se un any més que l’alcaldessa, Dolors Farré, no hagi assistit a cap de les representacions de l’espectacle nadalenc per excel·lència i que fa tantes dècades que gaudeixen els vallencs i les vallenques. D’altra banda, se senten orgullosos de la feina feta al llarg dels anys i amb gairebé uns 150 socis, que any rere any aconsegueix exhaurir entrades, ja tenen la vista posada en la propera edició.

Seguim amb cultura. El Museu de Valls acull aquest dimecres, a partir de les 19 hores, el primer acte al voltant de l’exposició “Excèntriques” amb una conversa entre les ballarines Àngels Margarit i Carme Vidal.

La mostra Excèntriques, inaugurada el passat 30 de novembre i que es podrà visitar fins el 24 de febrer, recull l’obra de cinc dones singulars com són Lluïsa Clols, Montse Gomis, Carme Vidal, Pepa Plana i Gemma Clofent, que comparteixen el compromís amb el seu art entès des d’un tarannà independent i innovador.

Nascudes a Valls, en el temps d’una generació, entre 1947 i 1966, s’han format i han treballat en uns anys d’intensa transformació cultural i política del país i totes han apostat per la identificació amb corrents contemporanis.

Pel que fa a la formació deixem constància que Vallsgenera organitza un curs d’operacions auxiliars d’elaboració en indústria alimentària. Tindrà lloc del 21 de febrer al 10 de maig de 2024 en la modalitat presencial. Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local.

Èxit esportiu d’Albert Martín després d’imposar-se a la quarta etapa del rally Dakar disputada aquest dimarts 9 de gener en la categoria Original by Motul. En aquesta categoria participen els pilots de motos que van sense mecànic i s’han d’encarregar ells mateixos del manteniment del vehicle.

El vallenc fins ara havia mantingut un bon ritme dins de la seva categoria, amb dos tercers llocs i un quart en les darreres tres etapes. No obstant això, en aquesta quarta etapa, de 332 quilòmetres, ha aconseguit quedar per davant de tots els seus rivals amb un temps de 3 hores, 39 minuts i 51 segons.

D’aquesta manera continua tercer en la general, però a tan sols cinc minuts del segon classificat, Jerome Martiny i a mitja hora del líder, Tobias Ebster, que va ser penalitzat amb 54 minuts. Pel que fa a la general completa de motos, ocupa una meritòria 37a posició.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà!

PUBLICITAT