Èxit de les representacions dels Pastorets Principals de Valls d’aquest Nadal. S’ha penjat el cartell complet d’entrades amb 1859 espectadors, fet que significa un nou rècord de públic.

PUBLICITAT

El Grup del Teatre Principal va programar una funció matinal degut a la bona acollida en la venda d’entrades. Novetats tècniques, de vestuari i algunes altres sorpreses han estat els protagonistes.

El mateix GTP fa una valoració molt positiva de com han anat els Pastorets, lamentant-se un any més que l’alcaldessa, Dolors Farré, no hagi assistit a cap de les representacions de l’espectacle nadalenc per excel·lència i que fa tantes dècades que gaudeixen els vallencs i les vallenques. D’altra banda, se senten orgullosos de la feina feta al llarg dels anys i amb gairebé uns 150 socis, que any rere any aconsegueixen exhaurir entrades, ja tenen la vista posada en la propera edició.

PUBLICITAT