Un cop més, els escenaris del Teatre Principal i el Centre Cultural Municipal tornaran a acollir els muntatges. Les entrades es posaran a la venda a partir de dimecres 17 de gener.

PUBLICITAT

La temporada començarà dissabte 20 de gener amb Ascendent, un espectacle de dansa amb segell local dirigit per Anna Corredor. El Territori Creatiu Vallenc també tindrà presència destacada amb la preestrena del documental “Dolors” de Marta Arjona o Maite Blasco centrat en la figura de Dolors Vives, “Memòries Oblidades”, “Dones de paraula” i “Tornaria a viure com un llangardaix”.

La regidora de Cultura, Laia Castells, ha posat en valor que molts dels espectacles estaran protagonitzats per dones.

Els espectadors podran gaudir dels muntatges inclosos en l’abonament posat a la venda aquest Nadal. En concret, es representaran Coralina el 17 de febrer, The party el 16 de març i Elling el 27 d’abril.

D’altra banda, la temporada de Teatres de Valls es completa amb els espectacles familiars, el concert d’Ara Malikian de l’11 de maig, l’escape room La Pera del Grup del Teatre Principal o el recital organitzat pels Amics de la Música per commemorar els 200 anys de la Novena Simfonia de Beethoven.

PUBLICITAT