Ha hagut de suar molt el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó per imposar-se, aquest cap de setmana, al CB Quart, cuer del grup C-A de la lliga EBA. La baixa d’Òscar Ngomo ha estat un maldecap important per als vallencs.

PUBLICITAT

El CB Quart ha plantat cara durant tot el partit i els dos primers quarts han estat molt igualats. A la represa, els de Girona ho han seguit intentant aconseguint retallar diferències al marcador, però de manera insuficient gràcies, sobretot, als 27 punts de l’Oriol Besora en un partit en el qual va anotar fins a sis triples. Al final, 75-67 al marcador.

L’entrenador del CB Valls Òptiques Teixidó, Víctor Neila, feia aquesta valoració al final del partit per als micròfons de Ràdio Ciutat de Valls.

El pròxim dissabte els vallencs visitaran la pista del sempre difícil SESE. Els de la capital de l’Alt Camp intentaran assolir davant dels barcelonins la seva sisena victòria consecutiva.

PUBLICITAT