Ja es poden comprar els tiquets del lot degustació de la Gran Festa de la Calçotada que se celebrarà el proper diumenge 28 de gener

PUBLICITAT

Els tiquets poden adquirir de manera anticipada al preu especial de 12 euros a la web festacalcotadavalls.cat o a través de la plataforma entradium.

El mateix diumenge de la festa també es podran adquirir a partir de les 10 del matí als punts de venda habituals, que són: Ajuntament de Valls, Institut d’Estudis Vallencs, Plaça del Pati i Cooperativa Agrícola de Valls. El preu del lot degustació el dia de la Festa serà de 14 euros.

El lot inclou 12 calçots cuits, terrina de salsa de Salses Fruits, ampolla de cava de de Castell d’Or, ració de pa Cristallino d’Europastry, pitet de roba, taronja, ampolla d’aigua, postres gentilesa de Cal Cesc, i una entrada 2×1 pel Museu Casteller de Catalunya.

Les degustacions s’hauran de recollir el dia de la Festa a l’espai de degustació situat davant el celler de la Cooperativa Agrícola de Valls on hi haurà servei de bar, música, actuacions musicals, i  taules i graelles preparades per a les persones que vulguin coure xai, llonganissa o botifarra.

PUBLICITAT