Èxit rotund aquest cap de setmana de la tornada a Valls de la rifa del porquet de Sant Antoni que s’ha fet coincidint amb els Tres Tombs.

PUBLICITAT

La iniciativa, impulsada per la Unió Anelles de la Flama i la Societat de Sant Antoni de Valls, ha rebut un suport massiu per part dels vallencs i les vallenques en el primer any de retorn a la festa d’aquesta tradició després de gairebé quaranta anys desapareguda.

El carro del porquet va sortir al carrer per primer cop el dissabte al punt del migdia pels carrers del centre històric, acompanyat de la Cobla Momentània. En menys d’una hora, es van vendre més de la meitat butlletes. La demanda va superar totes les expectatives i abans de finalitzar el primer tomb ja s’havien liquidat la resta de butlletes disponibles.

Davant l’èxit assolit en aquesta primera edició, l’any que ve es multiplicarà el nombre de butlletes emeses per satisfer la demanda de totes les persones interessades.

El sorteig de la rifa del porquet tindrà lloc, com era tradicional, el dimarts de Carnaval, 13 de febrer. L’acte es farà al local social de la Unió Anelles de la Flama i serà obert al públic, que podrà recollir els premis personalment.

PUBLICITAT