La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls es consolida com un agent clau en el procés de digitalització de les Pimes  i els autònoms de Valls i l’Alt Camp. Un total de 168 empreses s’han beneficiat dels ajuts del programa Kit Digital.

PUBLICITAT

La Cambra ha canalitzat fins a 463.663 euros durant l’any 2023 i des del seu inici 715.726,00 euros.

Durant l’any 2023 l’oficina Acelerapime de la Cambra de Comerç de Valls ha assessorat 152 empreses i s’han realitzat 15 jornades de sensibilització i promoció de la digitalització.

Queda palesa doncs l’aposta de la Cambra a favor de la digitalització de les empreses per fer-les més competitives. L’ens compta amb un teixit de col·laboradors externs que permeten oferir un servei integral en l’àmbit de la digitalització. La Cambra de Valls col·labora amb la  Cámara de España i les seves cambres territorials.

PUBLICITAT