Les obres del campanar de Sant Joan de Valls van continuant la seva feina després de quatre mesos de treballs.

PUBLICITAT

Uns mesos que han servit perquè els arquitectes i l’empresa concessionària de l’obra, Recop, poguessin acabar d’estudiar in situ l’estat real de l’estructura de l’edifici. Això s’ha pogut fer gràcies a tenir la bastida de les obres que ha permès arribar a tots els racons.

Així doncs s’ha pogut desmuntar bona part d’aquelles parts més deteriorades, sobretot la part troncocònica que corona el campanar. En alguns punts s’ha pogut comprovar com l’estructura interna estava més bé del que s’ha suposava, però en d’altres llocs s’han trobat en pitjor estat. Tot això fa preveure que les obres no s’acabaran amb els deu mesos previstos inicialment.

En aquests quatre mesos de treballs ja s’han generat despeses per més de 121.000 euros de les obres i gairebé 63.000 euros entre les taxes de l’obra, la redacció del projecte i les primeres factures de la direcció d’obra, en total més de 164.000 euros.

PUBLICITAT