El Patronat Municipal d’Esports comença el 2024 amb la proposta de dues sortides de marxa nòrdica.

PUBLICITAT

Així, la primera sortida, dissabte 17 de febrer, començarà des del Pavelló Municipal d’Esports de la Selva del Camp. Serà una ruta circular molt planera que surt del poble de la Selva del Camp i passa per l’Ermita de Paretdelgada documentada al segle XII. La distància del recorregut és de poc més de 9 km i la durada és d’unes 2 hores i mitja.

La segona proposta, pel dia 16 de març, té el punt de sortida des de l’Escola Pública Zer La Parellada de Cabra del Camp. Una ruta circular que portarà a les persones que hi participin cap a Barberà de la Conca, passant per l’Era del Xaconet on hi ha el Pi del Xaconet, un dels més gruixuts de les comarques de Tarragona. La distància és de poc més de 13 km i la durada aproximada és de 3 hores i mitja.

Per a més informació o per participar-hi, les persones interessades poden formalitzar la inscripció a través de la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports. El preu de les sortides és de 5 euros i de 3 euros per als abonats i les abonades. La inscripció inclou el monitoratge, el lloguer de bastons i l’assegurança.

PUBLICITAT