Foto: Guillem Pasano

A la Lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó no ha pogut tornar de la pista de la Secció Esportiva Santa Eulàlia amb què hauria estat la sisena victòria consecutiva. Els vallencs han perdut per 89-82 en un partit en què només han estat superiors en el primer quart, que ha acabat 12-26.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

A partir d’aquí, el domini ha estat per als barcelonins, que han dominat els altres tres períodes del partit amb parcials de 25-21, 28-15 i 24-20. Els jugadors més destacats per part dels blanc-i-vermells han estat Oriol Besora, amb 24 punts i Marcus Vinicius Toledo, que a més d’anotar 14 punts, s’ha fet amb nou rebots.

Els vallencs, no obstant la derrota, mantenen la tercera plaça a la classificació, gràcies al coixí de dues victòries més que els seus immediats perseguidors. El CB Valls Òptiques Teixidó jugarà dissabte vinent a les 18 hores al Joana Ballart contra el Club Baloncesto Zaragoza, que ocupa la zona mitjana de la taula, amb l’obligació de guanyar per als de l’Alt Camp per poder-se mantenir en el pom de dalt de la taula.

PUBLICITAT