Aquest dimarts 23 de gener, a les 18 hores, tindrà lloc la preestrena del concert de la 11ª Xilofonada Poètica al Teatre Principal de Valls. Es tracta d’una nova edició del projecte que organitza l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard en el que s’utilitza la poesia per a treballar la música.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió s’han escollit poemes de Marc Granell, un autor de gran reconeixement literari, concretament, poemes del recull La vida que creix, un recopilatori pensat per a infants i que inclou poemes de diferents llibres de l’autor. Com ja és habitual, a partir dels poemes, que s’han versionat per a veu i acompanyament d’Orff, l’alumnat presentarà un recital amb tot aquest treball musical.

En el tradicional concert de preestrena que té lloc al mes de gener al Principal hi participa l’alumnat de l’escola de música. Com que el projecte es treballa també amb les escoles públiques de primària de Valls i comarca, el dimecres 14 de febrer tindrà lloc el concert amb tots els infants que hi participen, al voltant de 300, al Centre Cultural. L’entrada al concert de preestrena serà lliure mentre que al concert del 14 de febrer, l’entrada serà amb invitació.

PUBLICITAT