Valls viurà la 42a Gran Festa de la Calçotada aquest diumenge 28 de gener. La concentració gastronòmica torna a esperar una màxima afluència de visitants amb una sèrie d’activitats que es desenvoluparan a les places del Pati, del Blat, de l’Oli  i l’aparcament de la Cooperativa Agrícola.

PUBLICITAT

La novetat més destacada d’enguany és la venda anticipada per Internet del lot de degustació a un preu de 12 euros. El mateix dia de la festa, també es podrà adquirir a 14 euros. El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, destaca que hi ha la previsió que es puguin repartir un total de 4.000 degustacions.

La Gran Festa de la Calçotada presenta, entre d’altres actes, el 38è Concurs de Menjar Calçots, el 36è Concurs de Cultivadors de Calçots, el Concurs de la Mota de Calçots IGP i el 32è Concurs de Salsa de la Calçotada.

Pel que fa la Indicació Geogràfica Protegida El Calçot de Valls fan un bon balanç de l’inici de temporada i preveuen que la collita arribi als 20 milions.

PUBLICITAT