El Sèquit republicà han desterrat a Ses Majestats Carnestoltes i han agafat les rendes del Carnaval infantil i presidiran els carrers de Valls per iniciar la Rua que organitza el Centre Cívic.

PUBLICITAT

L’esdeveniment  tindrà lloc el divendres 9 de febrer, a partir de les 18 hores a la plaça del Torrent del Titit, que amb l’arribada del sèquit donarà el tret de sortida d’una Rua plena de gresca i disbauxa pels carrers de la ciutat.

Des de la plaça del torrent del Titit s’iniciarà un recorregut pels carrers Xiquets de Valls, passeig de l’Estació, carrer Anselm Clavé, Font de la Manxa, carrer Jaume Huguet, plaça del Pati, carrer de la Cort per finalitzar a la plaça del Blat, amb previsió d’arribada a les 18:45 h. Des d’aquest punt el sèquit es presentaran a la ciutat i, la música i la ballaruga ompliran la plaça.

A la plaça del Blat, el sèquit farà la proclamació de la República del Carnaval per donar el tret de sortida de les activitats carnavalesques i acabarà amb el nomenament de les disfresses guanyadores del concurs.

Els nens i les nenes de 0 fins a 14 anys que vulguin participar al concurs de disfresses poden fer la inscripció online fins al 8 de febrer a les 14 hores del migdia. Les inscripcions i les bases del concurs es poden consultar i descarregar al web www.valls.cat. Només hi podran participar les disfresses de creació pròpia.

PUBLICITAT