Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 24 de gener.

PUBLICITAT

Valls viurà la 42a Gran Festa de la Calçotada aquest diumenge 28 de gener. La concentració gastronòmica torna a esperar una màxima afluència de visitants amb una sèrie d’activitats que es desenvoluparan a les places del Pati, del Blat, de l’Oli  i l’aparcament de la Cooperativa Agrícola.

La novetat més destacada d’enguany és la venda anticipada per Internet del lot de degustació a un preu de 12 euros. El mateix dia de la festa, també es podrà adquirir a 14 euros. El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, destaca que hi ha la previsió que es puguin repartir un total de 4.000 degustacions.

La Gran Festa de la Calçotada presenta, entre d’altres actes, el 38è Concurs de Menjar Calçots, el 36è Concurs de Cultivadors de Calçots, el Concurs de la Mota de Calçots IGP i el 32è Concurs de Salsa de la Calçotada.

Pel que fa la Indicació Geogràfica Protegida El Calçot de Valls fan un bon balanç de l’inici de temporada i preveuen que la collita arribi als 20 milions.

Francesc Ribera, més conegut com a “Titot”, serà el pròxim convidat del cicle mensual “Objectiu independència” organitzat per l’Assemblea Valls. L’acte tindrà lloc dissabte dia 27 de gener, a les 12 hores, a la plaça dels Alls, just davant del local de l’ANC Valls-Alt Camp.

A banda de presentar la seva darrera novel·la, “Titot” també serà a Valls per parlar sobre l’actualitat política. I és que la seva militància al moviment independentista és una altra faceta prou coneguda del convidat del mes de gener: des dels inicis al Moviment de Defensa de la Terra fins a l’actualitat, alineat amb la CUP.

El cicle “Objectiu independència” es reprèn després de la pausa nadalenca i, a banda de Francesc Ribera, durant aquest primer trimestre de l’any portarà a Valls la investigadora Júlia Ojeda (al febrer) i l’historiador Josep Pinyol (al març).

Dins de l’àrea d’Igualtat i Feminismes, us recordem que teniu els últims dies per enviar la sol·licitud a la convocatòria dels premis Dolors Vives i Rodón, basats en treballs de dones i gènere i activitats que promocionen l’equitat de gènere.

Per consultar les bases i tenir més informació podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Valls.

I en esports, fem un cop d’ull als resultats de la jornada 15 del grup 17 de la 3a Catalana de futbol. La darrera jornada de la primera volta va deixar una derrota de la Unió Esportiva Valls B per 3 a 1 davant el Vallmoll, mentre que l’Atlètic de Valls va empatar a 1 al Vilar amb el Vendrell.

En aquests moments, l’Atlètic ocupa la sisena posició de la taula classificatòria amb 23 punts i el filial de la UE Valls és tretzè amb 14 punts.

Aquest proper cap de setmana comença la segona volta de la competició. L’Atlètic visitarà dissabte, a les 17 hores, el camp de l’Alcover, onzè classificat amb 17 punts. El mateix dia, la UE Valls B, a les 18.15 hores, jugarà a casa amb el Vendrell, vuitè classificat amb 23 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT