Aquest cap de setmana Valls gaudirà dels Tastets i el Mercat de la Calçotada que tindran lloc com a actes complementaris a la Gran Festa de la Calçotada d’aquest diumenge 28 de gener.

PUBLICITAT

Així, els Tastets de la Calçotada permetran fer degustacions a base de calçots de Valls, amb set restaurants vallencs que oferiran les seves noves propostes de plats de cuina del calçot, maridats amb vermuts i vins de la DO Tarragona.

Els Tastets de la Calçotada, organitzats per la regidoria de Turisme i l’Associació de Restauradors de Valls i l’Alt Camp, se celebraran al Pati durant tot el dissabte de 10 a 21 hores i diumenge de 10 a 14 hores. Durant la primera de les jornades, no hi faltarà a més la música en directe de la Red Star amb un DJ, a l’escenari del Pati, serà el dissabte de 12 a 14.30 hores i de 18 a 22 hores.

El programa es complementa, també dissabte i diumenge, amb el Mercat de la Calçotada que reunirà a una trentena de paradistes d’artesania i alimentació als carrers Jaume Huguet, Jaume Mercadé, Germans Sant Gabriel i Francesc Català Roca.

PUBLICITAT