La diada de la Mare de Déu d’Agost de la Bisbal del Penedès, que se celebra el 15 d’agost i compta amb la participació de les dues colles dels Xiquets de Valls, es trasllada a la franja de tarda.

PUBLICITAT

Un canvi forçat per les conseqüències del canvi climàtic i que pretén evitar les altes temperatures que havien de superar els castellers i el públic en aquest municipi del Baix Penedès. Ho explica la seva alcaldessa, Agnès Farré.

Així doncs, la Bisbal 2024 serà a les 18 hores i no a les 12.30h com es feia fins l’any passat.

La cita, que té lloc a la plaça de Sant Jordi, a banda de les dues colles vallenques, seguirà comptant els Castellers de Vilafranca. Els Bous locals, que fins ara només hi participaven amb un castell i un pilar, podrien intervenir en la totalitat de la jornada si l’evolució del principi de temporada és positiva.

Pel que fa el sistema de rondes serà a “la tarragonina” amb cinc rondes. Finalment, l’organització té previst instal·lar un sistema d’enllumenat artificial per si la diada s’allarga més enllà de les hores de sol.

PUBLICITAT