Aquest dimecres va tenir lloc la recepció oficial al pilot vallenc de motos, Albert Martín, que va assolir la tercera posició de la categoria Original by Motul del Rally Dakar.

PUBLICITAT

Una cinquantena de motos de l’entitat Motor-Club Miramar de Valls van acollir l’entrada de Martín a la plaça del Blat i, seguidament, es va celebrar l’acte institucional a la sala de plens de l’Ajuntament, que va comptar amb parlaments de l’alcaldessa, Dolors Farré, el president del Motor-Club Miramar Valls, Rubén Jiménez, i el pilot Albert Martín.

Martín des d’un inici es va col·locar en aquesta posició de la general que no va deixar anar en gairebé cap moment. Sense velocitat per atrapar als de davant, però sense que els de darrere li poguessin posar en perill el podi. Fins i tot, va aconseguir ser el millor de la categoria en la quarta etapa.

A més, va aconseguir tancar el Dakar en la 35a posició de la general de motos, amb la qual cosa és l’espanyol més ben classificat després de la retirada de pilots com Joan Barreda o Lorenzo Santolino.

PUBLICITAT