Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 26 de gener.

PUBLICITAT

Tot a punt per viure aquest diumenge la 42a edició de la Gran Festa de la Calçotada.  La concentració gastronòmica torna a esperar una màxima afluència de visitants amb una sèrie d’activitats que es desenvoluparan a les places del Pati, del Blat, de l’Oli  i l’aparcament de la Cooperativa Agrícola.

La novetat més destacada d’enguany és la venda anticipada per Internet del lot de degustació a un preu de 12 euros. El mateix dia de la festa, també es podrà adquirir a 14 euros

La Nit de Castells, prevista per aquest dissabte 27 de gener, serà, de nou, la trobada social del món casteller: el dia que les colles es troben sense fer castells per a valorar i premiar la temporada passada i saludar-ne la nova.

Les més de 70 colles que han confirmat assistència –entre les quals la Colla Castellera de Madrid– representen una quinzena més de les 56 que hi van participar l’any passat.

La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells, organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Valls, TAC 12 i La Xarxa i té com a missió distingir colles, castells, trajectòries, places i iniciatives diverses de foment del fet casteller.

Temps per als esports. La Unió Esportiva Valls dona el tret de sortida aquest cap de setmana a la segona volta de la Lliga Elit davant el filial de l’Europa.

Els blancs-i-vermells, tercers a la classificació amb 24 punts, afronten la visita davant el conjunt escapolat després de tres partits sense conèixer la victòria i amb la necessitat de sumar tres punts que els mantinguin en posicions de play off.

Pel que fa l’Europa B  es presenta al Vilar com a líder amb 31 punts i amb la voluntat d’ampliar el coixí respecte els perseguidors.

El partit entre la UE Valls i l’Europa B es disputa aquest dissabte, a les 16 hores, i es podrà veure en directe per la Xarxa de Televisions Locals. Com és habitual, també es podrà escoltar a Ràdio Ciutat de Valls.

I els amants del bàsquet estan d’enhorabona. Aquest dissabte els dos primers equips del CB Valls, masculí i femení, juguen a casa. Mentre a Copa Catalunya les noies de l’Albert del Rey ho faran a les 16 hores contra el Nou Bàsquet Olesa, els nois de Víctor Neila s’enfrontaran, en partit de la lliga EBA, al Club Baloncesto Zaragoza a les 18 hores.

Les jugadores del CB Valls DIC intentaran mantenir la línia de bon joc de les dues últimes jornades i que les va dur a una contundent victòria la setmana passada contra el CB Ripollet. Immediatament després, també al Joana Ballart, el CB Valls Òptiques Teixidó mirarà de tornar a la bona ratxa de victòries de les últimes jornades, després d’ensopegar en el seu últim partit a la pista de la Secció Esportiva Santa Eulàlia. Sigui com sigui, aquest dissabte ens espera una tarda del millor bàsquet al pavelló Joana Ballart, amb entrada, com sempre gratuïta.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i que passin un bon cap de setmana. Fins dilluns!

PUBLICITAT