Els amants del bàsquet estan d’enhorabona. Aquest dissabte els dos primers equips del CB Valls, masculí i femení, juguen a casa.

PUBLICITAT

Mentre a Copa Catalunya les noies de l’Albert del Rey ho faran a les 16 hores contra el Nou Bàsquet Olesa, els nois de Víctor Neila s’enfrontaran, en partit de la lliga EBA, al Club Baloncesto Zaragoza a les 6 de la tarda

Les jugadores del CB Valls DIC intentaran mantenir la línia de bon joc de les dues últimes jornades i que les va dur a una contundent victòria la setmana passada contra el CB Ripollet.

Immediatament després, també al Joana Ballart, el CB Valls Òptiques Teixidó mirarà de tornar a la bona ratxa de victòries de les últimes jornades, després d’ensopegar en el seu últim partit a la pista de la Secció Esportiva Santa Eulàlia. Sigui com sigui, aquest dissabte ens espera una tarda del millor bàsquet al pavelló Joana Ballart, amb entrada, com sempre gratuïta.

PUBLICITAT