La Unió Esportiva Valls dona el tret de sortida aquest cap de setmana a la segona volta de la Lliga Elit davant el filial de l’Europa.

PUBLICITAT

Els blancs-i-vermells, tercers a la classificació amb 24 punts, afronten la visita davant el conjunt escapolat després de tres partits sense conèixer la victòria i amb la necessitat de sumar tres punts que els mantinguin en posicions de play off.

Pel que fa l’Europa B  es presenta al Vilar com a líder amb 31 punts i amb la voluntat d’ampliar el coixí respecte els perseguidors. Tot i la identitat del rival, el tècnic, Manel Cazorla, creu que s’ha de passar pàgina dels últims resultats i recuperar la dinàmica ascendent.

Per aquest enfrontament, els de l’Alt Camp recuperen a Nogueria després d’haver complert quatre partits de sanció arran de l’expulsió que va patir el passat 25 de novembre al camp del Palamós.

El partit entre la UE Valls i l’Europa B es disputa aquest dissabte, a les 16 hores, i es podrà veure en directe per la Xarxa de Televisions Locals. Com és habitual, també es podrà escoltar a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT