Els vallencs Figa Flawas estan d’estrena del seu esperat segon disc, titulat  La Calçotada, que es va publicar dijous a totes les plataformes digitals. Per celebrar-ho i honrar la Gran Festa de la Calçotada de Valls, el duet vallenc posarà a la venda el format físic del disc per primera vegada aquest diumenge.

PUBLICITAT

De les 11h fins a les 14h, El Pati acollirà una carpa dels Figa Flawas on tothom hi podrà adquirir en primícia el nou disc en format físic. De les 14:30h fins a les 18h, la carpa es trobarà a la zona de concerts de la Societat Agrícola.

La Calçotada és un disc amb 20 cançons que deixen amb la boca oberta gràcies a la barreja única de ritmes com funk carioca, reggaeton, rumba, afrobeat, batxata, corrido tumbado, EDM, salsa… amb essència pop i el sentit de l’humor i personalitat única del duet format per Pep Velasco i Xavier Cartanyà.

PUBLICITAT