La Nit de Castells serà, de nou, la trobada social del món casteller: el dia que les colles es troben sense fer castells per a valorar i premiar la temporada passada i saludar-ne la nova.

PUBLICITAT

 Les més de 70 colles que han confirmat assistència –entre les quals la Colla Castellera de Madrid– representen una quinzena més de les 56 que hi van participar l’any passat.

La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells, organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Valls, TAC 12 i La Xarxa i té com a missió distingir colles, castells, trajectòries, places i iniciatives diverses de foment del fet casteller.

La gala es podrà seguir en directe per les televisions locals d’arreu del país en una producció de TAC 12 i la Xarxa.

L’acte serà presentat per Aina Mallol i Carles Cortés i tindrà com a element central la figura del fotògraf i dinamitzador casteller Pere Català Roca del qual el passat 2023 es va commemorar el centenari del seu naixement. Català Roca va rebre el premi Trajectòria a la Nit de Castells de 2009.

PUBLICITAT