Valls ha viscut aquest diumenge una nova edició de la Gran Festa de la Calçotada, que ha tornat a ser multitudinària. Segons xifres de l’organització, s’hi han aplegat entre 30.000 i 40.000 visitants.

PUBLICITAT

Enguany s’ha comptat amb la presència de la Cònsol General dels Estats Units, Katie Stana, i el seu equip, que han passat la jornada sencera a la ciutat, visitant el Museu Casteller de Catalunya i vivint de prop totes les activitats.

El guanyador de l’edició d’enguany del Concurs de Menjar Calçots ha estat Toni Hernández, de Santa Perpètua de la Mogoda, que en 45 minuts s’ha menjat 240 calçots amb un pes net de 3 quilos i 60 grams.

La Gran Festa de la Calçotada ha presentat, entre d’altres actes, el 36è Concurs de Cultivadors de Calçots, el Concurs de la Mota de Calçots IGP , el 32è Concurs de Salsa de la Calçotada o la cercavila.

Per segon any consecutiu, l’aparcament de la Cooperativa Agrícola ha estat l’escenari de les degustacions. D’altra banda, l’oferta d’activitats s’ha completat amb el Mercat de la Calçotada i els Tastets.

La part més mediàtica l’han posat els Figa Flawas, els quals han signat el nou disc “La Calçotada” en un carpa instal·lada a la plaça del Pati.

PUBLICITAT