La 17ª edició de la Nit de Castells ha deixat aquest dissabte al Centre Cultural Municipal de Valls un catàleg de distincions repartides arreu del territori.

PUBLICITAT

Des de Valls i fins a colles de recent creació, els premis de la Nit de Castells (11 en total, decidits per 7 jurats diferents) han deixat un mapa de distincions repartit, que han viatjat fins a 10 comarques del país.

La castellera de Minyons de Terrassa, Amaia Comas, la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, els Capgrossos de Mataró, els Nens del Vendrell i els Castellers d’Altafulla, a més de la plaça del Vi de Girona han estat els principals protagonistes de la Nit. El Museu Casteller, l’editorial Cossetània i David Oliete també han estat premiats.

La Nit de Castells, que ha comptat amb més de70 colles,  és una iniciativa de la Revista Castells, organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Valls, TAC 12 i La Xarxa i té com a missió distingir colles, castells, trajectòries, places i iniciatives diverses de foment del fet casteller.

PUBLICITAT