La primera sessió ordinària de l’Ajuntament de Valls d’aquest 2024 tindrà lloc aquest dilluns 29 de gener, a partir de les 17 hores, amb diferents punts en l’ordre del dia.

PUBLICITAT

En primer lloc, hi ha previst l’aixecament del reparament de l’aprovació de despesa 2024 per la continuïtat del contracte de gestió del servei de transport urbà de viatgers.

Des de l’àrea d’Agenda 2030, Urbanisme i Habitatge se sotmetran a votació els punts del conveni de col·laboració i encàrrec de gestió entre l’Agència d’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Valls relatiu a l’Oficina Local d’Habitatge pels anys 2024 i 2027 i el conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Valls relatiu al Programa de Mediació per al lloguer social d’habitatges per a l’any 2024.

De mocions se’n han inclòs un total de quatre. La primera de Junts per Valls i la CUP demanarà l’adhesió a la ILP per a la proposició de llei de garanties de finançament del sistema educatiu català, per un mínim del 6% del PIB per a l’educació.

Seguidament, Junts, ERC i la CUP han consensuat un text de suport a Julian Assange. Per acabar, VOX n’ha registrat una per al compliment de la legislació vigent i una altra per la modificació de l’article 115 del Reglament Orgànic Municipal.

Com és habitual, el ple del consistori es podrà seguir en directe a través de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT