Valls estrenarà el seu primer Carnaval Bestial amb un concurs de disfresses que tindrà a les mascotes com a protagonistes.

PUBLICITAT

El concurs, que compta amb el patrocini de ProzoValls Center, és una iniciativa conjunta de les regidories de Comerç i Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls i Kendra Estilisme a benefici de les entitats VallsGat i Revolución Pata. També hi col·laboraran d’altres entitats de la ciutat.

El Carnaval Bestial tindrà lloc dissabte 10 de febrer, a les 12 hores, a la plaça del Pati. El regidor de Turisme, Joan Ibarra, destaca la peculiaritat d’aquesta nova proposta.

Aquesta primera edició s’ha organitzat en tres categories: la millor disfressa de mascota i propietari a conjunt, la millor disfressa de mascota i, finalment, la millor disfressa de mascota participant des de casa. Totes elles comptaran amb un premi final.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el 8 de febrer a l’Oficina Municipal de Turisme. D’altra banda, el mateix dia tothom qui ho vulgui podrà participar al sorteig solidari on es podran guanyar productes gentilesa de diferents establiments de la ciutat.

PUBLICITAT