La Cambra de Comerç de Valls ha donat a conèixer aquest dimecres les dades de l’Informe de Conjuntura Econòmica del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre del quart trimestre del 2023.

PUBLICITAT

El president de la Cambra de Valls, Josep Maria Rovira, ha obert la sessió. Ha presentat l’Informe la Dra. Mercedes Teruel, directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial i el Dr. Agustí Segarra, catedràtic emèrit d’economia de la URV.

L’informe apunta un balanç del 2023 força positiu, malgrat els conflictes bèl·lics, les tensions en els mercats de l’energia i l’escalada dels preus.

Pel que fa a les previsions dels organismes internacionals – FMI, Banc Mundial i OCDE- pronostiquen per al 2024 un escenari incert i ple de riscos que dificultarà el comerç internacional, el funcionament de les cadenes de valor global i l’activitat econòmica.

En acabar la presentació han intervingut Míriam Guasch, Operations Director Manufacturing Spain de l’empresa Essity, i Jordi Andreu, el gerent del grup Andreu Manteniment Industrial.

PUBLICITAT