Una habitació d’un immoble de la Muralla del Castell 20 de Valls es va enfonsar el passat divendres 2 de febrer. L’incident no va deixar cap ferit.

PUBLICITAT

Els Bombers van desallotjar preventivament, cap a les 15 hores, l’immoble pel risc estructural després que s’esfondrés una habitació del primer pis.

Els mateixos cossos de seguretat van apuntar que l’edifici de dues plantes es troba en un estat precari després de l’activació de l’arquitecte municipal per part de la Policia Local, qui va decidir clausurar l’immoble per risc estructural.

Segons va informar l’Ajuntament de Valls, tres famílies van resultar afectades, els membres de les quals es van reallotjar en hotels i cases de familiars.

Dels quatre pisos que té l’immoble, tres estaven habitats i un altre estava buit. Pel que fa a l’estat de l’edifici, els tècnics municipals van poder constatar que la façana principal estava bé, però que la part de darrere és la que presenta més problemes. Els arquitectes faran aquest dilluns una nova revisió per conèixer més detalls.

PUBLICITAT