Empat a 4  de la Unió Esportiva Valls al camp del Granollers en un partit absolutament trencat i que deixa la Lliga Elit més igualada que mai.

PUBLICITAT

Els blancs-i-vermells no havien sortit bé a la primera meitat encaixant fins el 2 a 0 al descans. A la represa però van reaccionar amb un gol de Ricky Nogueira però dos minuts després, Reyes posava el 3 a 1 al lluminós. Malgrat el cop, Sergi Gómez i Ricky Nogueira posaven l’empat però un minut més tard, el Granollers anotaria el 4 a 3. Finalment, el propi Nogueira posaria l’empat en un matx boig.

Al final del partit, el tècnic, Manel Cazorla, va donar per bo el punt aconseguit a la capital del Vallès Oriental.

Els de l’Alt Camp, que es mantenen una setmana més en places de play off a 3a RFEF, descansaran aquest cap de setmana amb motiu de Carnaval. El proper enfrontament serà el 17 de febrer, data en què rebran la visita del Lloret, rival directe que lluita per accedir a la promoció d’ascens.

PUBLICITAT