A lliga EBA, important i molt treballada victòria del CB Valls Òptiques Teixidó en el seu desplaçament a la pista de l’Espanyol per 76-85.

PUBLICITAT

El partit ha estat molt igualat, sobretot durant els dos primers períodes, amb un intercanvi constant en la recuperació de pilotes i transicions ràpides que acabaven en cistella. Al descans: 42-43 per als blanc-i-vermells.

A la sortida de vestidors el CB Valls Òptiques Teixidó ha sortit com un huracà, accelerant el ritme de joc i fent-se fort en el rebot, amb uns interiors intractables. La velocitat, compenetració i l’encert anotador dels exteriors es traduïa en un parcial en el tercer període d’11 a 25 per als de Víctor Neila, autors d’un tercer quart perfecte.

Amb un avantatge de 15 punts a l’inici del darrer quart, els de Valls van tenir prou fent un joc més conservador i, fent jugades llargues i cercant la simplicitat, conscients que la diferència era molt gran i que si no assumien riscos a mida que passaven els minuts la victòria vindria a Valls. Resultat final, doncs, de 76-85 per al CB Valls Òptiques Teixidó.

Tercers a la classificació, amb dues victòries de marge sobre el quart classificat, els vallencs rebran dissabte vinent el Joventut de Badalona, en un Joana Ballart que, molt previsiblement, s’omplirà de socis i aficionats per veure un dels partits, sens dubte, més interessants de la temporada.

PUBLICITAT