A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC ha perdut aquest cap de setmana passat a la pista del SAFA Claror per 63-52 en un partit força igualat, que s’ha acabat decidint sobretot per l’encert de les barcelonines des de la línia de tres punts, anotant fins a nou triples, quatre en el primer quart. Les vallenques, per la seva banda, han anotat tres triples durant tot el partit. 

PUBLICITAT

Aquesta derrota trenca la bona ratxa dels últims partits amb victòries de les de Valls contra el CB Ripollet i el Nou Bàsquet Olesa. No obstant això, afortunadament per al CB Valls DIC, al final de la jornada 15 no hi ha hagut moviment a la part baixa de la classificació. L’equip vallenc no es mou i continua sent quart per la cua, gràcies a les derrotes dels tres equips que té per sota. L’equip de l’Albert del Rey és a una victòria de l’equip que marca la permanència: el Petropinto ASFE.

El CB Valls DIC tornarà a la competició el pròxim 17 de febrer, al Joana Ballart, per enfrontar-se al CB Balaguer, equip de la part alta de la taula

PUBLICITAT