El proper dilluns 26 de febrer l’equip de la síndica de greuges farà una atenció presencial o telemàtica (trucada o videotrucada) dirigida als veïns i a les entitats de Valls que vulguin fer consultes o exposar queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,…).

PUBLICITAT

Aquesta presència de l’equip de la síndica de greuges de Catalunya a Valls  respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones per facilitar la presentació de queixes i fer consultes  i s’emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis i barris de Catalunya.

Les visites presencials s’atendran a Institut d’Estudis Vallencs, carrer Jaume Huguet, 1.

Les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin prèviament l’entrevista a cita a Valls trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça citaprevia@sindic.cat.

PUBLICITAT